Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Servicii nunta formatia Nicu Band Show Braila
6500 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Formatia Nicu Band Show din Braila va ofera un program special pentru nunti, botezuri, prezentari, mese festive si alte evenimente private din viata dumneavoastra. Formatia a fost infiintata in 2002, alcatuita din patru persoane, in timp au mai fost si unele schimbari pentru a imbogati calitatea serviciilor prestate. Multumim celor care au fost alaturi de noi si au contribuit la ascensiunea formatiei.

Cu o experienta de peste 20 ani in domeniu, oferim clipe de neuitat cu melodii de petrecere si voie buna pentru toate varstele si genurile muzicale, de la folclor, muzica de petrecere, muzica usoara, valsuri, tangouri, cafe concert pana la muzica ambientala.

Pentru a da o nota de eleganta evenimentului dumneavoastra, la inceputul petrecerii putem crea un moment special de muzica cafe concert care va surprinde in mod placut invitatii, urmand ca pe tot timpul petrecerii sa abordam cat mai multe genuri muzicale nelipsind muzica populara, muzica usoara care anima petrecerea. Pe parcursul pauzelor asiguram suport muzical.

De fiecare data reusim sa captam atentia publicului prin calitatea show-lui, instalatia de sonorizare performanta, orga de ultima generatie, masina de fum, masina de baloane, schela de lumini si nu in ultimul rand prezenta noastra impecabila, cea ce definesc un show de zile mari. Experienta dobandita pe parcursul anilor, ne ajuta sa oferim calitate si seriozitate in toate proiectele in care suntem implicati.

Participam la evenimente organizate in: Braila, Bucuresti, Slobozia, Galati, Ianca, Focsani, Pitesti, Ploiesti, Calarasi, Buzau, Ramnicu Sarat, Constanta, Tulcea, Vaslui, Bacau, Barlad, in orice oras din Romania cat si in Italia, Spania.
Din Gura in Gura